DEMO PREDUZEĆE
dr Žarka Fogaraša 52a
26000, Pančevo
013300013
Najprodavanije

O Lidder 10 Automatskom veleprodajnom portalu

Prenesite deo svog poslovanja na internet uključivanjem JEDNE opcije u Lidder-u!Omogućite Vašim komitentima da naručuju od Vas robu putem interneta i to bez da Vi poznajete internet tehnologije, bez rizika da Vam se svi podaci firme pojave na internetu iako to ne želite, bez zakupljivanja domena, servera, linkova i slično, kao bez neizvesne saradnje sa mnogim web majstorima.


Vi birate koje podatke ćete podeliti!

Neki podaci će biti dostupni na internetu samo ukoliko Vi to dozvolite u opcijama. Opcioni podaci su, na primer, tačno stanje robe (naručioci mogu znati da li nečega ima ili nema bez da znaju tačno stanje lagera), stanje komitenata (njihovo stanje - njihove cele kartice uplata kod Vas), izveštaji na novou firme za menadžere (statistički i drugi izveštaji iz infopanela koji se tiču cele firme, a koji mogu biti dostupni samo menadžerima, ali ne i kupcima naravno) itd.


Bez prekucavanja narudžbina!

Narudžbine koje Vam komitent (kome ste rekli njegovu šifru za pristup Vašem portalu) napravi na internetu će Vam stizati mailom, ali Vi nećete morati da ih prekucavate u fakture u Lidderu, jer ćete moći da ih uvezete direktno sa Vašeg Lidder Web Portala u (pro)fakturu. Pogledati kako bi i Vaša firma mogla da izgleda na netu uz samo uključivanje jedne opcije u Lidderu, a bez briga o izradi sopstvenog portala.


Ažurirajte stanje kada Vama odgovara, kako Vam odgovara!

Lidder portal za web pristup podacima Vaše firme ćete uvek moći da isključite, a stanje ćete moći da ažurirate na internet na svakih 10-ak minuta ili jednom dnevno - kako Vam najviše odgovara.


Probajte na demo ili Vašim podacima kako radi portal!

Portal radi i bez prijave ili uključenja opcije iz Lidder-a. Možete da probate kako to izgleda, pre nego što se i Vaša firma i roba pojave tamo.

Lidder 10 Automatski Veleprodajni Portal je funkcionalan od februara 2016.god. Za detalje se slobodno obratite Lidder podršci ili pogledajte uputstvo. Probajte!