DEMO PREDUZEĆE
dr Žarka Fogaraša 52a
26000, Pančevo
013300013
Najprodavanije

Lidder 10 MRS


Neki LIDDER zovu knjigovodstveni program ili program za knjigovodstvo, neki samo poslovni softver, neki bi ga rado nazvali ERP, a u pitanju je Monolitni (iz jednog dela) Računovodstveni (poslovno-knjigovodstveni) Softver (program za kompjutere) sa specijalnim funkcijama koje omogućavaju jednostavno i efikasno poslovanje.


FOKUS NA POSAO!

LIDDER je pravljen za korisnika koji se razume u poslovanje preduzeća, ali ne i u informacionu tehnologiju. Naravno, IT znanja su veliki plus, ali ih Lidder ne zahteva, osim na osnovnom nivou. Vi kroz LIDDER radite posao, koji biste inače radili u bilo kom sistemu rada, ali u Lidderu unosite izvorne dokumente u prepoznatljivom obliku, a sav ostali posao (a ima ga podosta) Lidder radi nevidljivo i trenutno, ne ometajući Vas.


ŠTEDI VREME!

Program za kompletno poslovanje LIDDER pomaže oslobađanju ključnih ljudi preduzeća od rutinskih poslova i praćenja transakcija da bi upotrebili svoju veštinu, vreme i kapacitete za unapređenje poslovanja.


KOMPLETNO POSLOVANJE!

LIDDER je jedan program koji obuhvata celokupno poslovanje preduzeća, i to ne samo knjigovodstvo već i poslovni, odnosno komercijalni segment poslovanja, a ogromna pomoć u administrativnim poslovima se podrazumeva.


AUTOMATIKA I KONTROLA!

Jednostavnim, jednokratnim i direktnim unosom u LIDDER, isprava i dokumenata koji se inače javljaju u poslovanju, automatski se obrađuje celokupno poslovanje.
LIDDER odmah i stvarno kompletno i automatski analizira i knjiži dokumenta i obezbeđuje sve zakonski propisane i druge neophodne evidencije. Iz tih istih podataka se kreiraju sve potrebne informacije za upravljanje poslovanjem kao i za svakodnevne poslove koje LIDDER automatski na sebi svojstven način predočava korisniku u zavisnosti od konteksta. Lidder sprovodi mnogo formalnih i logičkih kontrola i često koristi svoju ekspertsku bazu u svakodnevnim rutinskim poslovima i mogućnosti pojavljivanja greške su izuzetno male, što se u praksi potvrđuje iz dana u dan, godinama.


KONSTANTAN RAZVOJ I SIGURNA AŽURNOST!

Razvoj i praćenje promena u poslovnom i zakonskom okruženju se ogleda u redovnim izlascima novih verzija Liddera već više od četvrt veka.
Nove verzije se automatski najavljuju u samom Lidderu i iz Liddera se i preuzimaju sa našeg servera. Proces instalacije novih funkcija je potpuno automatizovan, radi se iz poznatog okruženja, u samom Lidderu, i bez napora čak i na velikim računarskim mrežama!


Više o Lidder-u možete pogledati na sajtu www.nd.rs ili klikom ovde.